Salut! Sunt Mihai. Îți mulțumesc că ai poposit pe site-ul meu! Mă bucur că te interesează să afli mai multe despre Mihai Zaharia Photography.

Aș vrea să îți spun câteva cuvinte despre ceea ce fac. Aș putea începe prin a îți spune că sunt fotograf de nuntă, dar mie îmi place să cred că sunt mai degrabă povestitor. Un povestitor în imagini. Un documentarist iubitor de frumos.

Ador nunțile. Cu toată emoția și agitația care le înconjoară. Cu toate micile detalii și întâmplări care fac din fiecare nuntă un eveniment unic și irepetabil. Am auzit și eu, așa cum probabil ai auzit și tu, părerea că nunțile ar fi toate la el. Că ar fi plictisitoare. Crede-mă: nu sunt așa! Sunt fascinante, dacă știi să privești dincolo de ritualul standard pe care fiecare cuplu îl îndeplinește la nuntă. Pentru că ceea ce contează cu adevărat este experiența voastră, modul personal cum trăiți această zi. Emoțiile pe care le veți simți. Toate acestea sunt unice și sunt doar ale voastre. Nu sunt repetabile și nu sunt standard. Sunt cât se poate de autentice și cât se poate de frumoase. Sunt ceea ce voi fotografia la nunta voastră.

Sunt de părere că rolul fotografului de nuntă este de a documenta evenimentul fără să intervină în desfășurarea lui. De a spune în imagini povestea întregii zile pentru generațiile viitoare, asemeni unui cronicar. De a surprinde esențialul, dincolo de aparențe și de a găsi autenticitatea în fiecare poveste spusă, dincolo de convențional.

Dacă te regăseşti în cele spuse mai sus, te rog să mă contactezi pentru a discuta mai în detaliu despre ziua nunţii voastre şi despre ceea ce vă doriţi de la fotograful vostru de nuntă. Dacă vrei să vezi fotografii de la câteva evenimente recente, te rog să vizitezi secţiunile Poveşti de nuntă şi Slideshows.

Despre Mihai Zaharia Photography - fotograf nunta