skip to Main Content

Acest document conține informații referitoare la politica Mihai Zaharia Photography legată de plasarea și livrarea comenzilor, precum și condițiile de anulare și retur pentru comenzi.

Mihai Zaharia Photography este denumirea comercială a SC Vixel Mida Studio SRL cu sediul social în București, Strada Rușchița nr. 2, sector 2, denumită în continuare Mihai Zaharia Photography.

Modalități de contact

Ne puteți contacta prin oricare dintre metodele de mai jos:

 • Prin email, la adresa office@mzphotography.ro
 • Prin accesarea formularului de Contact de pe website
 • Telefonic, apelând numărul 0721 780 888
 • Printr-un mesaj pe WhatsApp, la numărul de telefon 0721 780 888

I. Plasarea comenzilor

Plasarea unei comenzi de prestări servicii de fotografie, va parcurge obligatoriu următoarele etape:

 1. Verificarea disponibilității și cererea de ofertă
 2. Plasarea comenzii
 3. Semnarea contractului de prestări servicii și plata avansului

1. Verificarea disponibilității și cererea de ofertă

Datorită specificului fotografiei de eveniment, înainte de a plasa o comandă pentru prestări de servicii, este necesar să verificați disponibilitatea Mihai Zaharia Photography pentru data când și locul unde se va desfășura evenimentul dumneavoastră. Motivul este acela că, de regulă, nu putem onora mai multe contracte în aceeași zi. De asemenea, nu putem onora contracte în zile consecutive, dar în localități aflate la distanțe foarte mari.

În cazul în care avem disponibilitate, vă vom pre-rezerva data pentru o perioadă de 48 de ore și vă vom transmite oferta de preț.

Vă rugăm să folosiți oricare dintre modalitățile de contact pentru a interoga disponibilitatea și a solicita oferta de preț.

2. Plasarea comenzii

Plasarea comenzii presupune transmiterea către Mihai Zaharia Photography a deciziei dumneavoastră de a colabora și a configurației de servicii alese din ofertă. Comunicarea se poate face prin oricare dintre metodele de contact expuse mai sus.

3. Semnarea contractului de prestări servicii și plata avansului

Comanda va fi considerată confirmată doar după semnarea contractului transmis de Mihai Zaharia Photography și, dacă este cazul, plata avansului. Contractul va fi semnat de dumneavoastră la distanță, prin metode electronice (semnătură electronică calificată, sau semnătură olografă electronică).

În majoritatea cazurilor, Mihai Zaharia Photography va percepe un avans de 300 de euro (echivalent în lei, la cursul BNR). Acesta are rol de garanție pentru buna desfășurare a colaborării:

 • În eventualitatea denunțării unilaterale a contractului de către dumneavoastră sau a anulării evenimentului, avansul este nereturnabil. (Motivul este acela că nu vom mai încheia alte contracte pentru data respectivă, iar denunțarea Contractului de către dumneavoastră se traduce printr-o pierdere financiară pentru Mihai Zaharia Photography).
 • În eventualitatea denunțării unilaterale a contractului de către Mihai Zaharia Photography, vă vom despăgubi cu dublul avansului (clauza de despăgubire echivalentă).

II. Livrarea comenzilor

Mihai Zaharia Photography va presta serviciile foto la data/datele, în intervalul orar și în locul/locurile menționate în contract.

Termene de livrare

Materialele (fotografiile digitale, precum și, dacă este cazul, slideshow-ul/slideshow-urile multimedia, albumele fotografice etc.) vor fi livrate în termenele stabilite prin contract – 8 săptămâni / 56 de zile calendaristice, dacă nu se agreează altfel prin contract.

Modalități de livrare

Fotografiile vor fi prelucrate și livrate electronic în format jpg. Acestea vor fi disponibile într-o galerie online protejată cu parolă. Fotografiile din galerie pot fi descărcate individual sau toate odată. Linkul către galerie poate fi distribuit de dumneavoastră către terți.

Dacă în obiectul contractului sunt incluse unul sau mai multe slideshow-uri multimedia, acestea vor fi livrate prin intermediul platformei Vimeo, de unde pot fi descărcate şi/sau distribuite de către dumneavoastră.

Dacă veți alege opțiunea de a primi fişierele raw, acestea vor fi predate în mod electronic, prin intermediul unei platforme de cloud, sub forma unui link către un folder privat.

Dacă în obiectul contractului sunt incluse unul sau mai multe albume fotografice, acestea vor fi livrate fizic, fie prin predare personală, fie prin intermediul unei firme de curierat rapid.

III. Anularea comenzilor și returul

După semnarea contractului, aveți la dispoziție o perioadă de 14 zile în care vă puteți răzgândi și puteți anula contractul, fără a fi nevoit să vă justificați decizia și fără a suporta alte costuri (Dreptul de retragere). În acest sens e suficient să transmiteți o notificare scrisă către Mihai Zaharia Photography.

În eventualitatea în care vă veți exprima dreptul de retragere, în termen de maximum 14 zile de la primirea notificării veți primi înapoi toate sumele achitate, cu următoarele excepții:

 1. Dacă în interiorul perioadei de 14 zile de la semnarea contractului are loc o executare parțială a serviciilor contractate, vă veți putea exercita dreptul retragere, dar veți fi îndreptățit doar la restituirea sumelor aferente serviciilor care nu au fost încă executate.
 2. Dacă executarea serviciilor foto contractate are loc integral în interiorul perioadei de 14 zile de la semnarea contractului, după prestarea completă a serviciilor, vă veți pierde dreptul de retragere și, implicit, dreptul de restituire a sumelor achitate.
Back To Top