skip to Main Content

Servicii fotografie de nuntă

Fotografia de nuntă este o activitate extrem de solicitantă, atât fizic cât şi psihic. În afara timpului petrecut efectiv la eveniment fotografiind, sunt necesare ore şi ore de lucru, în special după nuntă, la selectarea şi prelucrarea fotografiilor, la pregătirea albumelor şi a slideshow-ului. Pentru a putea menţine constant acelaşi nivel ridicat de calitate a serviciilor, care să satisfacă exigenţele mele şi (sunt sigur) pe ale voastre, nu pot fotografia mai mult de 15 nunţi pe an. Acest număr îmi permite să fiu în formă fizică maximă la nunta voastră şi să pot rămâne concentrat şi dedicat în totalitate scopului de a produce cele mai bune fotografii posibile.

Oferta de fotografie de nuntă este compusă dintr-o serie de pachete atractive şi flexibile. Toate pachetele includ prezenţa mea (Mihai Zaharia) ca fotograf principal pe toată durata evenimentului. De asemenea, toate fotografiile atent prelucrate, livrate în format jpg la 3 dimensiuni diferite, pentru utilizări diferite (pentru web, pentru ecran şi pentru print). Fotografiile sunt livrate într-o galerie online, protejată cu parolă, care poate fi accesată de pe orice dispozitiv conectat la internet, oriunde în lume. De asemenea, linkul către galerie poate fi distribuit uşor prietenilor şi rudelor.

În funcţie de ceea ce vă doriţi, puteţi alege unul dintre pachetele care includ (sau puteţi adăuga suplimentar):
– unul sau mai multe albume foto Deluxe cu copertă din piele naturală, cu aspect robust şi elegant
– şedinţă foto înainte de nuntă (Save The Date / de logodnă)
– şedinţă foto după nuntă (Trash The Dress, Love The Dress)
slideshow multimedia în format HD (1920 x 1080p) cu o selecţie a celor mai bune momente ale nunţii pe fundal muzical
– fotografierea cununiei civile într-o altă zi
– al doilea fotograf prezent pe toată durata nunţii

Dacă niciunul dintre pachetele din ofertă nu corespunde 100% dorinţelor voastre, putem configura împreună un pachet personalizat doar pentru voi. Pentru a verifica disponibilitatea şi a solicita oferta detaliată, vă rog să mă contactaţi.

Fotografie de botez, fotografie de copii

Pentru fotografie de botez şi fotografie de copii, consultaţi site-ul Fotografie de copii.

Back To Top