skip to Main Content

Pagina aceasta nu este un catalog de furnizori de nuntă. Nu este nici o listă exhaustivă cu furnizori de servicii din domeniul nunţilor. Şi, mai ales, nu este o listă impersonală. Este pur şi simplu o listă cu furnizori de nuntă pe care eu îi cunosc personal şi îi recomand călduros. Că sunt toţi buni profesionişti în domeniul lor, asta se înţelege de la sine. Dar sunt mai mult decât atât. Sunt oameni dragi, pe care îmi face plăcere de fiecare dată să îi revăd. Sunt convins că  şi tu te vei înţelege de minune cu oricare dintre ei.

Recomandări videografi de nuntă

Aurelian Mirea

Pentru mine, videografia de eveniment, nuntă sau botez, este un stil de viață. Dacă la început a fost doar o pasiune pentru un nou stil de exprimare vizuală, astăzi, această pasiune este un job full time. Sunt soț, tată și artist vizual cu background în pictură și fotografie. Sunt din București și sunt interesat de noi oportunități și experiențe, alături de oameni cu povești frumoase. Sunt Aurelian Mirea și vreau să vă cunosc povestea.

https://aurelianmirea.ro/

Mihai Nae Films

Pasiunea în continuă creștere încă din copilărie pentru arta cinematografică, și dorința de a mă apropia de oameni, m-au ajutat în formarea mea ca unul dintre cei mai apreciați videografi de nuntă din România.

Sunt de parere că un film extraordinar se naste din relația pe care o construim împreună, încă de la prima întâlnire.

Vă invit să vizionați filmele de pe site și să mă contactați personal. Astept cu nerabdare să ne cunoaștem.

http://www.mihainaefilms.ro/

Bălaşa Films

Noi suntem Daniela şi Cătălin, un cuplu ce retrăieşte cu fiecare poveste “scrisă”, ziua în care noi am fost personajele principale, şi credeti-ne a fost o zi minuntă de care ne-am bucurat din plin, aşa cum sperăm că veţi face şi voi.

Ne place să “scriem” într-o maniera cât mai personală, fără să fim intrusivi, pentru ca la final sa obţinem o poveste sinceră ce va dăinui peste ani.

http://balasafilms.ro/

* * *

Recomandări wedding planneri

Andrada Sas – The Wedding Styler

http://bucharestweddingplanner.ro/

Irina Mărculescu – Moon Events

http://www.moonevents.eu/

* * *

Recomandări flori şi decor

Blush Flowers

Dacă ești pe această pagină înseamnă că ziua evenimentului bate la ușă. Iar dacă emoțiile te-au învăluit deja înseamnă ca ai nimerit bine. Blush reprezintă în primul rând îmbujorarea fiecărei mirese sau mame. Aceste experiențe au conturat persoana care am devenit azi. Blush s-a născut datorită acestei dorințe de a retrăi într-un anume fel aceste clipe.

Eu sunt Elena Halichi și cred că frumusețea oamenilor combinată cu magia spațiului conturează un eveniment. Sunt îndrăgostită de flori și de ceea ce exprimă ele. Florile marchează un eveniment și îl pot ridica la un alt nivel. Florile aruncă un zâmbet și pe fața persoanei care nu știe să zâmbească.
Nu sunt adepta unui stil, nu-mi plac lucrurile perfect rotunde. Fiecare eveniment e inspirat din individualitatea celui care m-a ales.
Știi cine ești și ce vrei să transmiți?

Te invit să arunci o privire pe www.blush-flowers.ro și pe Instagram dare.blush.flowers.

https://www.blush-flowers.ro

Monette Flowers

Pe lângă pasiunea pentru flori, motorul muncii noastre este satisfacţia şi mulţumirea finală a clientului, iar în emoţionantele pregătiri pentru un eveniment unic, Monette Flowers promite să vă fie alături cu seriozitate şi profesionalism!

Ştii exact ce îţi doreşti sau esti deschis către noi idei şi propuneri? Cu prietenie şi sinceritate, vom recomanda soluţiile optime pentru împlinirea dorinţelor voastre.

Pentru organizarea completă a evenimentului vostru, vă invităm pe pagina noastră de Facebook să descoperiţi decoruri de poveste, buchete şi aranjamente florale deosebite, încărcate de parfum şi culoare, cât şi idei tematice atrăgătoare.

http://www.monette.ro/

* * *

Şedinţă foto Trash The Dress - Vadu + Midia - Mihaela şi Alexandru - Mihai Zaharia Photography

Recomandări invitaţii de nuntă

Custom Paper Design

http://custompaperdesign.ro/

Foliette

https://www.foliette.ro

Foliette este laboratorul + grădina + spaţiul creativ unde sunt realizate invitaţiile personalizate, ilustraţiile pictate în acuarelă, hârtia plantabilă şi hârtia manuală cu inserţii naturale.

#letscreatetogether

* * *

Reomandări muzică pentru nuntă

Life On Mars

Hai să facem cunoștință! Noi suntem Trupa Cover Life On Mars
Din 2010 și până azi a fost o frumoasă aventură continuă, cu nenumărate concerte și petreceri, zeci de mii de kilometri parcurși prin țară, multe prietenii legate, muzică live de calitate și energie la cote maxime.
Fie că e vorba despre cluburi, puburi, evenimente private, petreceri corporate, nunți, sau orice altă ocazie, suntem mai mult decât bucuroși să răspundem afirmativ fiecărei invitații. Nimic nu se compară cu bucuria și energia venită din partea cealaltă a scenei.

Hai să dansăm împreună echivalentul distanței de la Pamânt la Marte și înapoi!

Descoperă mai multe despre noi și atmosfera pe care o creăm la fiecare eveniment pe site-ul trupei sau pe canalul de Youtube

https://www.lifeonmars.ro/

* * *

Recomandări make-up artişti

Roxana Dumitru

Numele meu este Roxana Dumitru. Sunt antreprenor, expert şi trainer make-up artist, lash stilist, trainer dermopigmentist şi expert design sprâncene.

Specializările mele sunt machiajul de înfrumuseţare (bridal & beauty) şi remodelarea sprâncenelor în care am o vastă experienţă de aproape 20 ani.

Sunt Unic Reprezentant, Trainer și Distribuitor pentru tehnica şi dispozitivele Diamant Blading în România, Top Trainer Dermopigmentare în cadrul Start Academy, Trainer oficial NPM România, Owner şi fondator ,,Salvează Feminitatea”, Associate Partner al salonului de înfrumusetare Le Boudoir – Boutique de Beauté, Owner şi fondator Eyelash Market, magazin online de produse profesionale, Partener şi Trainer Start Academy Eyelashes & Makeup, şi Owner şi fondator al Studio Roxana Dumitru, atelierul tău de frumuseţe.

Ştii că eşti frumoasă, dar vrei să fii şi mai frumoasă pentru o ieşire în oraş, un eveniment, o întâlnire cu bărbatul-visurilor sau orice altă activitate de peste zi? Nu ştii cât eşti de frumoasă, dar simţi că poţi deveni cu tehnicile potrivite şi cu profesionişti adevăraţi alături? Te pregăteşti să devii mireasă şi vrei ca machiajul tău să reziste emoţiilor şi să te facă să te simţi ca o regină a frumuseţii? Atunci, lasă-te cu încredere pe mâna mea, şi a echipei mele, pentru a arăta minunat oriunde şi oricând.

Machiajul semi-permanent, extensiile de gene, cursurile de automake-up sunt câteva dintre trucurile la care poţi apela pentru a-ţi simplifica dimineţile, urmând ca la evenimentele speciale să îţi stăm la dispoziţie, la salon, sau în locaţia aleasă de tine, pentru un machiaj de vis.

Daca vrei să primeşti complimentul suprem “ce frumoasă eşti!” te aştept să mă vizitezi pe mine, sau pe membrii echipei mele. Frumuseţea naturală se învaţă sau se obţine alegând specialişti preocupaţi de TINE, nu de succesul desenului pe care ţi l-au făcut. Dacă vrei sa fii FRUMOASĂ te aştept la Studioul meu de Frumuseţe.”

https://www.roxanadumitru.ro/

Magdalena Cristea – Makeup Artist

Lady M

* * *

Şedinţă foto Trash The Dress - după nuntă la Cetatea Enisala, Tulcea - România - cu Mihaela şi Octavian - Mihai Zaharia Photography

Recomandări hair stylists

În curând…

Back To Top