Fotograf de nuntă la Hotel Novotel

Pe această pagină poţi vedea cele mai recente fotografii de nuntă realizate la Hotel Novotel Bucureşti City Center de Mihai Zaharia Photography.

Dacă vrei să îţi organizezi nunta într-un loc elegant din inima Bucureştiului, foarte aproape de Centrul Vechi, te sfătuiesc să iei în considerare Hotel Novotel. Amplasată pe Calea Victoriei, pe locul unde se afla iniţial Teatrul Naţional Bucureşti, clădirea păstrează stilul arhitectural al XIX-lea. Faţada hotelului reproduce faţada fostului Teatru Naţional, în semn de omagiu.

Am o istorie îndelungată şi personală cu acest hotel, unde revin mereu cu mare drag. Mă cucereşte de fiecare dată cu atmosfera primitoare şi serviciile ireproşabile. Dar mai importantă decât orice este nostalgia pe care mi-o stârneşte acest loc, având în vedere că aici, la Hotel Novotel, mi-am organizat şi eu nunta acum 10 ani.

Date de contact

Adresa: Calea Victoriei 37B, București
Website: https://novotel-bucharest-city-centre-010061.bucharest-hotel.com/en/#main
Locație Google Maps: Navighează direct

Inspiraţie pentru nunta ta

Te invit să priveşti postările de mai jos, pentru a găsi inspiraţie pentru nunta ta la Novotel. Vei descoperi, printre altele:

  • Fotografii de la pregătirile miresei şi ale mirelui
  • Fotografii de şedinţă foto
  • Fotografii de la petrecere

Hotel Novotel îţi poate pune la dispoziţie pentru nunta ta: Sala Paris, foyerul elegant şi o terasă spaţioasă cu vedere către Calea Victoriei.

Cele mai recente fotografii de nuntă de la Hotel Novotel

Vezi mai jos cele mai recente fotografii de nuntă de la Hotel Novotel fotografiate de Mihai Zaharia Photography.