skip to Main Content

Sunt întrebat adesea dacă, după ce am văzut și am fotografiat atâtea nunți, îmi mai plac nunțile sau m-am plictisit de ele. Ca fotograf de momente, adevărul este nu doar că îmi plac, ci pur și simplu le ador. E adevărat că există o rutină, un tipar standard pe care îl urmează fiecare nuntă, pe care îl știi pe de rost și care te poate face să te plictisești de nunți după un timp. Însă mie îmi sunt dragi nunțile pentru toate momentele sincere, autentice pe care mi le oferă.

Îmbrăţişările se numără printre momentele mele preferate. Iar adevărul e că ele nu lipsesc de la nicio nuntă – ba dimpotrivă. Iar nunta Ruxandrei şi a lui Vlad o să mi-o amintesc mereu ca pe o abundenţă de îmbrăţişări calde. Şi un party super animat. Una peste alta, o nuntă plină de momente pe care mi-a fost foarte drag să le fotografiez.

Ruxandra şi Vlad, vă mulţumesc pentru încredere! 🙂

Cu drag,
Mihai
Mihai Zaharia Photography

Coordonate nuntă:

Oraş: Bucureşti
Ceremonia religioasă: Biserica Podeanu
Petrecerea: Soirée Exclusive Venue
Fotografi: Mihai Zaharia, Daniela Zaharia

Vezi mai mult:

Slideshow fotografie de nuntă Ruxandra și Vlad

Mihai Zaharia

Mihai Zaharia este fotograf profesionist de nuntă din anul 2011. Este fotograf principal la Mihai Zaharia Photography şi a fotografiat peste 150 de cupluri până în prezent. Este membru premiat în mai multe asociaţii de prestigiu internaţionale şi naţionale de fotografie de nuntă, precum Fearless Photographers, International Society of Professional Wedding Photographers, Wedding Photojournalist Association, Wedding Photography Select, MyWed, This Is Reportage, Fotografi-Cameramani. Locuieşte în Bucureşti, dar se deplasează cu plăcere oriunde în ţară sau chiar în afara ei.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top