Fotografii de nuntă la Grand Hotel Continental

Pe această pagină poţi vedea cele mai recente fotografii de nuntă realizate la Grand Hotel Continental din Bucureşti de Mihai Zaharia Photography.

Dacă ţi-ar plăcea să îţi organizezi nunta în inima Bucureştiului, într-un loc elegant şi rafinat, încărcat de istorie, Grand Hotel Continental poate fi alegerea perfectă pentru tine. Clădirea de patrimoniu, veche de peste 200 de ani, situată pe Calea Victoriei, găzduieşte servicii impecabile de 5 stele.

Eu revin de fiecare dată cu mare plăcere aici. Nu doar pentru că e un loc în care te simţi cu adevărat bine, dar şi pentru potenţialul fotografic bogat al locului. Arhitectura superbă, amenajările interioare de bun gust, terasa aerisită, chiar şi împrejurimile, totul contribuie la farmecul discret al acestui loc.

Inspiraţie pentru nunta ta

Te invit să priveşti postările de mai jos, pentru a găsi puţină inspiraţie. Vei descoperi, printre altele:

  • Fotografii de la pregătirile miresei şi ale mirelui
  • Fotografii de şedinţă foto (atât din incinta hotelului cât şi de pe terasă)
  • Fotografii de la petrecere

Locurile unde îţi poţi organiza nunta la Grand Hotel Continental sunt: restaurantul Concerto (Fine Dining) şi Balkan Bistro.

Cele mai recente fotografii de nuntă de la Grand Hotel Continental

Vezi mai jos cele mai recente fotografii de nuntă de la Grand Hotel Continental fotografiate de Mihai Zaharia Photography.