skip to Main Content

Care e reţeta pentru o nuntă de succes din perspectiva fotografului de nuntă? Răspunsul este foarte simplu – dar, surprinzător, nu are mai nimic de-a face cu modul cum este organizată nunta, cu detaliile care țin de organizare (localul ales pentru petrecere, designul rochiei de mireasă, florile etc.). Pentru mine, ca fotograf de nuntă, ceea ce face cu adevărat ca o nuntă să fie reuşită, sunt oamenii. Atunci când văd oameni care trăiesc cu bucurie și cu emoții autentice ziua nunții, fotografiez cu mare drag. Şi consider că aceea este o nuntă reuşită.

Povestea pe care v-o propun astăzi, despre nunta Cristinei şi a lui Eduard, este povestea unei nunţi reuşite. Ba chiar perfecte. Las imaginile de mai jos să vă spună întreaga poveste.

Cristina şi Eduard, vă mulţumesc mult pentru încredere! Abia aştept să ne revedem la Trash The Dress 🙂

Coordonate nuntă:

Oraş: Bucureşti
Ceremonia religioasă: Domeniul Stirbey, Capela
Petrecerea: Domeniul Stirbey, Pavilion Prinţesa Maria
Fotografi: Mihai Zaharia, Daniela Zaharia

Vezi mai mult:

Slideshow fotografie de nuntă Cristina și Eduard

Mihai Zaharia

Mihai Zaharia este fotograf profesionist de nuntă din anul 2011. Este fotograf principal la Mihai Zaharia Photography şi a fotografiat peste 150 de cupluri până în prezent. Este membru premiat în mai multe asociaţii de prestigiu internaţionale şi naţionale de fotografie de nuntă, precum Fearless Photographers, International Society of Professional Wedding Photographers, Wedding Photojournalist Association, Wedding Photography Select, MyWed, This Is Reportage, Fotografi-Cameramani. Locuieşte în Bucureşti, dar se deplasează cu plăcere oriunde în ţară sau chiar în afara ei.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top