skip to Main Content

Două fotografii din portofoliul Mihai Zaharia Photography au fost premiate la ultima ediție a concursului internațional de fotografie de nuntă organizat de ISPWP – International Society of Professional Wedding Photographers. Prima fotografie a fost distinsă în categoria Humor, iar cea de-a doua în categoria Ceremony.

Premiu fotografie de nunta Mihai Zaharia Photography - ISPWP, Summer 2022
Premiu fotografie de nunta Mihai Zaharia Photography - ISPWP, Summer 2022

Toate fotografiile câștigătoare de la această ediție pot fi văzute și admirate aici: https://www.ispwp.com/contests/result/NjU=/ispwp-wedding-photography-contest-results-summer-2022

Mihai Zaharia

Mihai Zaharia este fotograf profesionist de nuntă din anul 2011. Este fotograf principal la Mihai Zaharia Photography şi a fotografiat peste 150 de cupluri până în prezent. Este membru premiat în mai multe asociaţii de prestigiu internaţionale şi naţionale de fotografie de nuntă, precum Fearless Photographers, International Society of Professional Wedding Photographers, Wedding Photojournalist Association, Wedding Photography Select, MyWed, This Is Reportage, Fotografi-Cameramani. Locuieşte în Bucureşti, dar se deplasează cu plăcere oriunde în ţară sau chiar în afara ei.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top