skip to Main Content

Ultima ediție a concursului internațional de fotografie de nuntă organizat de Fearless Photographers a adus un nou premiu în palmaresul Mihai Zaharia Photography.

După distincțiile câștigate la WPJA, This Is Reportage și ISPWP, cea de la Fearless Photographers este a patra distincție importantă câștigată de această imagine la concursurile internaționale de fotografie de nuntă.

Premiu fotografie nunta Mihai Zaharia Photography - Fearless Photographers - Collection 68

Tot la ceeași ediție (Collection 68), imaginea de mai jos a primit distincția Honorable Mention

Premiu fotografie nunta Fearless Photographers Honorable Mention Collection 68 Mihai Zaharia Photography

Toate fotografiile premiate la această ediție pot fi văzute și admirate aici: https://www.fearlessphotographers.com/gallery/255/collection-68

Mihai Zaharia

Mihai Zaharia este fotograf profesionist de nuntă din anul 2011. Este fotograf principal la Mihai Zaharia Photography şi a fotografiat peste 150 de cupluri până în prezent. Este membru premiat în mai multe asociaţii de prestigiu internaţionale şi naţionale de fotografie de nuntă, precum Fearless Photographers, International Society of Professional Wedding Photographers, Wedding Photojournalist Association, Wedding Photography Select, MyWed, This Is Reportage, Fotografi-Cameramani. Locuieşte în Bucureşti, dar se deplasează cu plăcere oriunde în ţară sau chiar în afara ei.

This Post Has 0 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top